Home » Markten » Zorg

Patiëntendata digitaal en veilig beschikbaar in de zorg.

Wij verhelpen je zorgen.

ARP is al vele jaren dé IT-partner van zorg organisaties in Nederland. Met een dedicated team van business consultants adviseren we ziekenhuizen, GGZ-instellingen, woonzorggroepen, GGD-organisaties, jeugdzorgorganisaties en thuiszorgorganisaties over de optimale inzet van IT en leveren we vrijwel alle benodigde hard- en software. We helpen ook jouw zorg organisatie graag bij het bouwen en onderhouden van een veilige, efficiënte en digitale omgeving, zodat er meer tijd en aandacht kan uitgaan naar je patiënten en cliënten.

Beveiliging: van binnen én van buiten.
Privacygevoelige informatie over patiënten en cliënten moet goed beschermd zijn. Voor gezondheidszorgorganisaties heeft beveiliging absolute prioriteit. Helemaal met de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de aankondiging van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) om de NEN 7510 te gaan hanteren, om te toetsen of zorginstellingen de juiste maatregelen treffen voor invoering en handhaving van informatiebeveiliging. ARP adviseert over de beveiliging van netwerken en levert de juiste oplossingen. Niet alleen de dreiging van buitenaf verdient daarbij aandacht, dat geldt ook voor aanvallen van binnenuit. Cyberaanvallen zijn tegenwoordig voor een paar tientjes op internet te koop. Hoe goed heb jij je daartegen gewapend? Wij ondersteunen je met zowel de beleidvorming als de praktische invulling van dat beleid. Zo leveren we onder meer encyrptiesoftware en firewalls. Bij (end-point) security besteden we aandacht aan zowel de vaste werkplekken als de mobiele apparatuur binnen jouw organisatie. Uiteraard ook met aandacht voor de ambulante medewerkers van jouw organisatie.

WiFi: probleemloos draadloos. 
In enkele jaren tijd is het WiFi-netwerk uitgegroeid tot de digitale ruggengraat van gezondheidszorgorganisaties. Wij bieden je totaalontzorging, zodat cliënten, medewerkers en bezoekers altijd beschikken over een goed werkende internetverbinding. Controle over de hoeveelheid dataverkeer en beveiliging zijn belangrijke aandachtspunten; wij helpen je tot op detailniveau bij het bepalen van je strategie. Zo adviseren we over aparte netwerkomgevingen voor bedrijfskritische applicaties (denk aan het electronisch patienten dossier), medewerkers, cliënten en bezoekers met bijbehorende rechten en mogelijkheden.

BYOD / CYOD webshop.
Voor een doelmatige en efficiënte zorgverlening zijn meestal verschillende devices nodig, afhankelijk van de rol en werkzaamheden van de medewerker. En ook daarbij faciliteren we zorginstellingen. ARP loopt voorop in de ontwikkeling van Choose Your Own Device (CYOD) webshops op maat. In overleg met jouw organisatie kunnen we een aparte online shop inrichten, waar je medewerkers heel eenvoudig en tegen gunstige voorwaarden de devices kunnen bestellen die jouw organisatie ondersteunt. Ook Bring Your Own Device (BYOD) oplossingen zijn mogelijk, waarbij werknemers in de specifieke webshop van jouw organisatie helemaal vrij zijn in hun keuze voor apparatuur. In overleg bespreken we graag de voor- en nadelen met je en regelen we de volledige technische realisatie van de webshop, inclusief de geïntegreerde betaalmogelijkheid via Ideal en de uitlevering van de bestellingen.

Meer doen met minder.
Bij veel zorg & gezondheidszorgorganisaties is de IT-afdeling de laatste jaren flink geslonken. Wij bieden praktische ondersteuning, zodat jij je op meer strategische zaken kunt richten, zoals duurzame ontwikkelingen en de vergroening van ICT en het terugdringen van kosten. Daar helpen we je bijvoorbeeld bij met onze e-procurementoplossing LiveFlow. Door onze online catalogus rechtstreeks aan jouw inkoopsysteem te koppelen, vereenvoudigen we jouw inkoopproces, met maximale procesbeheersing en aanzienlijke besparingen als gevolg.

Financiële flexibiliteit
Als voorkeursleverancier voor de gezondheidszorg realiseert ARP zich dat investeringen in IT een grote impact (kunnen) hebben op de financiële situatie van zorginstellingen. Sommige organisaties geven er de voorkeur aan om de aanschaf van apparatuur als een eenmalige uitgave ten laste van het (periodieke) IT-budget te laten vallen. Terwijl andere organisaties juist liever een lease- of een as-a-service constructie aangaan met een vast termijnbedrag, omdat dit het plannen en budgetteren makkelijker maakt. ARP Nederland biedt klanten financiële flexibiliteit, zodat je altijd kan beschikken over moderne, veilige (en beveiligde) en goed werkende apparatuur die je bovendien ook nog eens centraal kunt beheren.

Preferred supplier en totaalpartner.
Naast strategisch adviseur is ARP ook gewoon preferred supplier van veel gezondheidszorgorganisaties. We hebben een partnership met A-fabrikanten en bieden je altijd de beste oplossing en de beste deal. Van de standaardlevering van hard- en software tot de oplevering van complete werkplekken op medewerkerniveau, inclusief aansluiten, voorconfigureren en de afvoer van oude apparatuur. Ook als het om grote aantallen gaat, verzorgen we de overgang op een moment dat het je het beste past, rekening houdend met het 24/7 karakter van de zorg. Een samenwerking met ARP betekent bovendien ook toegang tot een uitgebreid assortiment aan specialistische apparatuur bestemd voor medische- en zorgorganisaties.

Na de aanbesteding 
Verreweg de meeste IT-projecten van enige omvang in de gezondheidszorg worden (onderhands) aanbesteed. We luisteren naar jouw wensen en denken mee, ook nadat we een aanbesteding hebben gewonnen. Dan begint het namelijk pas, voor jou en voor ons. Daarom hebben we een ervaren contract- en servicemanager die veel meer doet dan alleen het uitvoeren van de beschreven afspraken. We zijn ons bewust van het contract, maar onze samenwerking mag nooit voelen als een verplichting. Wij gaan voor een lange termijn relatie en doen er graag een schepje bovenop om je te verrassen en jouw verwachtingen te overtreffen. Dat is de kracht van ARP.

Vele ziekenhuizen, GGZ-instellingen, woonzorggroepen, GGD-organisaties, jeugdzorgorganisaties en thuiszorgorganisaties vertrouwen elke dag op ARP. Van de levering van IT-supplies tot strategisch advies, IT’s easy.

zorg

Nieuwsgierig naar onze solutions?

Veilig en up-to-date werken

Werkt waar je ook werkt

Printen, beheren, digitaliseren

Altijd opgeslagen en beschikbaar

Sluit Menu