Veeam, koploper van Intelligent Data Management

Sinds 2006 koploper op het gebied van Intelligent Data Management. Door de jaren heen heeft Veeam® als pionier innovatieve oplossingen ontwikkeld waarmee bedrijven aan de moderne data-vereisten kunnen voldoen, en bereikte zo de hoogste klanttevredenheidsscores in de branche.

Wereldwijd hebben wij meer dan 294,000 klanten, waaronder 75% van de Fortune 500-en 58% van de Global 2000-ondernemingen. Onze klanttevredenheidsscores zijn 2,5 keer hoger dan gemiddeld en daarmee de hoogste in de branche. Ons wereldwijde ecosysteem telt 55,000 channelpartners; Cisco, HPE en NetApp als exclusieve resellers; en bijna 19,000 cloud- en serviceproviders.

Hyper-Availability is bedrijfskritisch voor moderne bedrijven
Van data wordt tegenwoordig méér verwacht: dat ze meer intelligent worden, automatisch anticiperen op behoeften en voorzien in de vraag, en veilig tussen multi-cloud infrastructuren kunnen worden uitgewisseld. Met als resultaat dat u de benodigde inzichten verkrijgt om sneller te innoveren en nieuwe digitale services en ervaringen te bieden.

Als motor van de digitale transformatie en bron van belangrijke bruikbare inzichten zijn data cruciaal voor uw succes. Maar data brengen ook uitdagingen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan hyper-groei, omdat het digitale universum elke twee jaar in grootte verdubbelt. Tegelijk betekent hyper-spreiding dat data zich over apps, apparaten en meerdere clouds verspreiden.
Veeam Hyper-Availability Platform is de meest complete oplossing die u helpt de overstap te maken van policygestuurd naar gedragsgestuurd beheer. Zo kunt u data “slimmer” en zelfsturend maken en ervoor zorgen dat data in any application, any data, across any cloud infrastructure beschikbaar zijn.

Sluit Menu