Home » Server & Storage » Storage

Hoe maak je je data storage toegankelijk?

Het staat vast ergens opgeslagen

Maar waar heb je de data opgeslagen? Kun je deze data snel terugvinden?

We genereren tegenwoordig veel data. Deze data dient opgeslagen te worden. Dit kan zowel lokaal (on premise) of extern (cloud). Hoe snel moeten de gegevens vervolgens beschikbaar zijn? Hoe belangrijk zijn deze gegevens voor jouw organisatie? Er zijn diverse afwegingen bij het aanschaffen van een nieuwe storage oplossing: kosten, capaciteit, performance, beschikbaarheid en schaalbaarheid.

Van een traditionele storage oplossing met spinning disken, een hybride variant waarbij traditionele diskstorage en Flash gecombineerd worden, tot Full Flash voor de beste performance. Het is maatwerk waar ARP Nederland je graag bij adviseert en ontzorgt.

Waar en hoe sla je de data op?
Steeds meer processen worden gedigitaliseerd en dus rijst de hoeveelheid data die je op moet slaan de pan uit. Van jou wordt verwacht dat dit zo slim en effectief mogelijk wordt opgeslagen. Want op het moment dat een directeur een bepaald bestand nodig heeft, verwacht hij of zij wel dat dit direct op het scherm verschijnt.

Storage

Maar is er met de toename van gebruik van applicaties ook nagedacht over het opslaan van de data die zo gecreëerd wordt? Hoe snel kun je een bepaald bestand terugvinden? Wordt data niet onnodig dubbel of zelfs meervoudig opgeslagen? Hoe beheer je al deze data?

Door de ervaring die ARP door de jaren heen heeft opgedaan is het de ideale sparringpartner om tot een goed design te komen voor het uitrollen van een storage netwerk. Met behulp van onze consultants bouwen wij graag samen met jou een storage omgeving die klaar is voor de toekomst, naar de wensen en eisen van jouw organisatie.

Neem vrijblijvend contact op met onze Storage experts

Sluit Menu