Home » Aan het woord » Srousht Waly

Zij reviewt de afspraken en risico’s in contractdocumenten

Srousht is 27 jaar en woont in Heerlen. Ze heeft haar Bachelor Nederlands recht afgerond en werd via haar zus Sanarya (die al bij ARP werkt) geattendeerd op de functie Contractmanager Customer Care. Op het moment houdt zij zich binnen het contract lifecycle management vooral bezig met de review van contractdocumenten en het opstellen van templates welke organisatie breed worden ingezet. Denk hierbij aan de (concept)overeenkomsten, service level agreements en algemene- of bijzondere voorwaarden.

Srousht Waly

Concerten en buitenlandse keuken

“Ik ga graag naar concerten van punk / soft rock bands, waarvan ook de goede oude zoals Guns and Roses die ik dit jaar in het Goffertpark in Nijmegen heb mogen aanschouwen. Op dit moment luister ik veel naar een band genaamd The Fever 333, nadat ik ze onlangs in het voorprogramma van Bring Me the Horizon in Dusseldorf (Mitsubishi Electric Halle) heb gezien. Het optreden van Linkin Park van de One More Light Tour in de Ziggo Dome behoort ook wel tot een van mijn favoriete van 2018. Verder luister ik ook graag rap muziek, zoals Kendrick Lamar en Post Malone. Daarnaast geniet ik erg van de Koerdische, Indiaanse, Vietnamese en Koreaanse keuken.  

Pacta sunt servanda

Dit is de essentie van alle overeenkomsten die ARP aangaat. We maken afspraken die we niet alleen willen nakomen maar ook kunnen nakomen zonder alle risico’s zonder meer tot ons te nemen. ARP is immers ook een bedrijf welke risico’s moet kunnen beheersen om gemaakte afspraken ook daadwerkelijk na te kunnen komen. De vraag in iedere handelsrelatie is uiteraard wat het commercieel voordeel zal zijn en hoe ARP samen met de klant tot een goede deal kan komen. De kansen en risico’s liggen vaak besloten in de afspraken, ongeacht of deze zijn vastgelegd. Waar zij dus vooral op let is wat de kansen zijn binnen een contract (die hebben salescollega’s vaak al op het vizier) maar ook wat de risico’s zijn (de kans dat deze zich verwezenlijkt en de gevolgen van de omstandigheid dat deze zich verwezenlijkt).

“Mijn functie is niet zo zeer veelzijdig in de zin dat ik andere handelingen verricht. Ik ben immers elke dag bezig met contractuele afspraken en wet- en regelgeving, ongeacht welk rechtsgebied. De samenwerking met mijn collega’s, vanuit de verschillende afdelingen, maakt het werk veelzijdig. Ik leer enorm veel van mijn collega’s, die veel meer ervaring en expertise op andere vlakken hebben. Ik was op zoek naar een werkgever waarvan ik zeker wist dat deze mij op persoonlijk- en professioneel vlak zou stimuleren en ondersteunen in mijn groeiproces. ARP is in mijn ogen een ambitieuze organisatie met veel expertise en kennis binnen de IT-branche. De drijfveer van de organisatie is mijn inziens met name de werknemers en de ambities die zij hebben en de stappen die zij nemen om de gezamenlijke doelen te verwezenlijken.”

Wil je ook lid worden van de ARP-familie en meeschrijven aan ons succesverhaal? Bekijk onze vacatures.

Sluit Menu