Home » Smarter working

Do 21 juni 2018. Smarter working event.

met exclusieve rondleiding in het "slimmer werken Lab"

  • 21/6/2018
  • 10:00 - 15:30
  • Plantronics Hoofdkantoor Hoofddorp

Een moderne wereld vraagt om een moderne werkplek én moderne vergaderplek. Maar waar voldoet een moderne werkplek aan en wie bepaalt hoe die plek er dan uitziet? Feit is dat er tegenwoordig wel 4 verschillende generaties werkzaam zijn binnen een bedrijf. Zoveel mensen, zoveel meningen.

Op 21 juni laten onze ARP-specialisten en experts van onze partners Plantronics, Microsoft en CTOUCH je direct de voordelen ervaren die de modern ingerichte werkplek en vergaderplek voor jouw organisatie met zich meebrengen.

Plantronics-kantoor

Exclusieve rondleiding in hét “slimmer werken laboratorium” van Europa

Het Europese kantoor van Plantronics in Hoofddorp is een levend laboratorium voor slimmer werken. Het gebouw is bekroond met de German Design Award in 2018!

Ole Hellfritzsch, Marketing Manager Benelux & Nordics van Plantronics, geeft een exclusieve rondleiding door het gebouw en je ervaart hoe je efficiëntie en het welzijn binnen je eigen organisatie kunt verbeteren.

10 manieren om direct slimmer te werken

De werkplek van vandaag is niet meer de werkplek van gisteren. Mobiele devices, flexibele werklocaties, overal toegang tot je data zijn de nieuwe standaard. Zoveel werknemers, zoveel verschillende wensen. De werkplek van vandaag is voor iedereen anders, dat weet ook Microsoft. Met hun cloud oplossingen geeft Microsoft je 10 tips om hier als IT-management of directeur/eigenaar mee om te gaan. Hoe hou je iedereen tevreden?

Presentatie verzorgd door Microsoft.

plantronics-event
c-touch

Naadloos teamwork & modern vergaderen

Informatiedeling start met interactie. Haal met CTOUCH alles uit elke brainstorm-, kick-off-, mindmapping- of trainingssessie. Dankzij het toevoegen van interactieve mogelijkheden, is het einddoel altijd binnen handbereik.

Ontdek hoe vergaderingen direct veel interactiever, efficiënter en resultaatgerichter worden.

Presentatie verzorgd door CTOUCH.

Schrijf je in via onderstaand formulier

[mc4wp_checkbox]

Sluit Menu
×

Winkelmand