Home » Aan het woord » Servé

Hij is Solution Specialist

Servé Prick ondersteunt als Solution Specialist onze klanten en accountmanagers met aanvragen op het gebied van Networking & Security, waardoor de klant zijn of haar netwerkinfrastructuur veiliger, efficiënter en goedkoper kan inrichten.

De klant centraal

“Net als vanuit mijn opleiding HBO Hotelmanagement en vorige werkgevers, staat bij mij áltijd de klant centraal. ARP biedt als adviserende solution partij een totaaloplossing voor ieder IT-vraagstuk; van advies en design, tot implementatie en after sales. Denk hierbij aan bijvoorbeeld LAN en Wifi vraagstukken waarbij Security een belangrijk aspect is. De meerwaarde van onze Solution afdeling, is het actief meedenken met de klant bij een (aan)vraag. Middels advies op maat ontstaat een werkende totaaloplossing en een jarenlange relatie met een veilige en efficiënte netwerkinfrastructuur.

De IT-branche is altijd in beweging, mede door nieuwe technische innovaties waar ik de klant wegwijs in mag maken en daardoor nooit verveelt.”

Servé centraal

Servé Prick is geboren en getogen in Heerlen. Hier woont hij samen met zijn vrouw . Hij kijkt graag voetbal, specifiek het Engelse voetbal. Geen enkele Premier League wedstrijd ontgaat hem. Daarnaast kookt hij graag, houdt hij van wandelingen met zijn hond, of reizen naar verre oorden.

Hoe ben je bij ARP terecht gekomen?

“Via recruitmentbureau Sprint Intermediair ben ik benaderd voor de functie Solution Specialist. Na meerdere gesprekken met Ralph Gruisen van Sprint en verschillende personen bij ARP heb ik binnen drie dagen een aanbieding gekregen. Inmiddels werk ik 2,5 jaar bij ARP Nederland. Als Solution Specialist heb ik de juiste balans tussen een commerciële en technische functie, alle vrijheid om mezelf te ontwikkelen en mijn talent te benutten. Doordat iedereen voor de klant en elkaar klaarstaat werk je als een hecht team aan een mooi eindresultaat.

Wil je ook lid worden van de ARP-familie en meeschrijven aan ons succesverhaal? Bekijk onze vacatures.

Sluit Menu