Home » Onverwacht thuiswerken

Jouw collega's onverwacht thuiswerken?

Bereid je optimaal voor

De mogelijkheid hebben om thuis te werken: het is nu harder nodig dan ooit. Maar waar begin je als thuiswerken plotseling een noodzaak is geworden, maar je je nog niet verdiept hebt in alle mogelijkheden? Van veilige VPN verbindingen tot een ergonomische werkplek: een goede werkplek vereist veel aandacht. 

Er zijn veel verschillende keuzes die je hierin moet afwegen. Welk tool kies je om efficiënt samenwerken te faciliteren? En welke apparaten hebben je medewerkers tot hun beschikking thuis? In de huidige werkomgeving moeten IT-oplossingen compatibel zijn met veel verschillende apparaten, online tools én werkwijzen. Zoals bijvoorbeeld Microsoft teams, Cisco Webex, Zoom. Hiermee zorg je voor een ijzersterke combinatie die productief thuiswerken stimuleert. Niks houdt jouw werknemers tegen om een goede output te leveren, net zoals op kantoor. 

Wil jij dit ook, maar heb je advies nodig op het gebied van thuiswerken? Dan staan wij voor jou klaar. Juist nu willen we graag de gemeenschap helpen en in staat stellen om flexibel vanuit thuis te werken. Want de economie moet natuurlijk blijven draaien. 

Lees onze infographic en whitepaper en bereid je optimaal voor op thuiswerken. Daarnaast zijn onze specialisten altijd bereikbaar om jou verder te helpen met jouw vragen en uitdagingen. Laat je vrijblijvend adviseren en vul onderaan de pagina het Workplace & Mobility contactformulier in. 

Gratis infographic

De laatste facts & figures over mobiel werken

Whitepaper Het Nieuwe Werken

Antwoorden in dit whitepaper:

  • 5 tips voor het nieuwe samenwerken / modern vergaderen
  • Waarom overstappen?
  • Breng behoeften in kaart met persona's

Vragen? Wij helpen je graag!

Sluit Menu