Op verzoek van Exact Group heeft ARP Nederland een advies uitgebracht over het inrichten van nieuwe vergaderkamers. In totaal betreft het zeven vergaderkamers met verschillende opstellingen en functionaliteiten. Vier van deze vergaderkamers kunnen volledig dynamisch ingericht worden afhankelijk van de benodigdheden van de meeting. De tussenwanden tussen deze kamers kunnen gemakkelijk geopend of gesloten worden.

Uniek aan deze vergaderoplossing zijn de schermen in de vergaderkamers, die zowel onafhankelijk als ook aan elkaar gekoppeld te gebruiken zijnDe software detecteert automatisch wanneer één of meerdere tussenwanden geopend of gesloten worden. Op basis van deze actie worden de schermen gekoppeld of juist onafhankelijk van elkaar ingesteld. Daarnaast kunnen alle ruimtes ook apart gebruikt en bediend worden waardoor alle mogelijke kamer combinaties mogelijk zijn.

Naast reeds uitgevoerde advisering, voorziet ARP Nederlands in het leveren van de hardware, de configuratie en de implementatie van het project als totaal oplossing.

 

Sluit Menu