ARP LiveFlow® koppelt ’s werelds grootste eProcurement platform, Basware


ARP LiveFlow heeft sinds juni 2018 een koppeling gelegd met Basware.  ARP’s productcatalogus is vanaf nu beschikbaar via Basware, evenals de volledig geïntegreerde order- en factuurstroom. Per direct kunnen klanten die gebruik maken van dit platform slimmer inkopen, productiviteit verhogen en financiële flexibiliteit realiseren via ARP, omdat de ERP pakketten volledig op elkaar zijn afgestemd.

De voordelen van ARP LiveFlow® met Basware

De integratie tussen ARP en Basware biedt kostenbesparing en minder complexiteit door de automatisering van het inkoopproces. Hiermee hebben alle klanten die de ERP software van Basware (Alusta) gebruiken nu de mogelijkheid om middels een OCI punch out direct inzicht te krijgen in de catalogus van ARP. Ook de bijbehorende order- en factuur stroom is volledig geautomatiseerd door middel van digitale uitwisseling van gegevens (cXML / UBL 2.0). Hiermee  voldoet ARP aan de strengste Europese normen voor e-factureren. Deze efficiëntere manier van inkopen leidt tot een besparing op de proceskosten.

Over Basware

Basware is wereldwijd een marktleider op het gebied van purchase to pay oplossingen, e-factureren en innovatieve financieringsdiensten. Als het grootste open bedrijfsnetwerk ter wereld, biedt Basware op maat gemaakte oplossingen voor organisaties van elke omvang, waarmee bedrijven kunnen groeien en waarde kunnen toevoegen aan hun onderneming.

Wil je ook graag gebruik maken van deze koppeling en aanzienlijke kostenbesparingen realiseren op de inkoop van IT en aanvullende dienstverlening? Kijk dan op  https://arpsolutions.nl/over-arp/digital-business/liveflow/ , neem contact op met je ARP accountmanager of  een van onze Digital Business specialisten.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  • Advies van gecertificeerde specialisten
  • 30 jaar ervaring als IT-consultant & reseller
  • Al meer dan 11.000 tevreden klanten
  • Advies op maat omtrent totaaloplossingen
Sluit Menu