Home » Markten » MKB

IT solutions die met je MKB bedrijf meegroeien

Altijd, overal en veilig kunnen werken

Je organisatie is steeds afhankelijker van een snelle, veilige en stabiele infrastructuur met oplossingen die klaar zijn voor de toekomst.

Is jouw ICT omgeving klaar voor de komende 5 jaar? Steeds meer bedrijfsprocessen digitaliseren en de medewerkers van nu en in de toekomst werken meer en meer met ICT oplossingen. Zorg ervoor dat jouw ICT omgeving up-to-date is en blijf hierdoor ook je concurrentie altijd een stap voor. 

Wanneer we kijken naar de MKB sector in Nederland dan kunnen we vaststellen dat er op het gebied van ICT momenteel een heleboel gebeurt. Steeds meer tools worden online aangeboden. Of het nu bijvoorbeeld gaat om productie, communicatie of administratieve zaken. Iedere afdeling binnen een MKB organisatie heeft te maken met digitalisering. De gehele interne infrastructuur is hierbij natuurlijk van essentieel belang.

Belangrijke bedrijfsdata optimaal beschermd?
Wanneer de bouwstenen van je netwerk niet up-to-date zijn dan zullen al deze nieuwe tools ook niet naar behoren werken. Een aantal zaken die ARP veel bij haar MKB klanten ziet zijn networking en security ontwikkelingen. Voldoen deze onderdelen van jouw infrastructuur nog wel aan de standaard die vandaag de dag gevraagd wordt? De meeste MKB organisaties hebben wel een wireless omgeving maar deze voldoet bijvoorbeeld nog niet aan de 802.11ac standaard. Is je ICT security op orde? Daarmee bedoelt ARP of het voldoet aan de wet algemene verordening gegevensbescherming. Er wordt vanuit de overheid steeds strenger gekeken naar het beveiligen van bedrijf kritische informatie en na mei 2018 worden hier ook daadwerkelijk financiële consequenties aan gesteld.

MKB

Overal, altijd en onafhankelijk kunnen werken?
Een directeur heeft graag dat zijn medewerkers overal waar zij zich bevinden in dezelfde omgeving kunnen werken als wanneer zij op kantoor zijn. Wij zien veel bij MKB bedrijven dat door de jaren heen er verschillende netwerk componenten en applicaties worden aangeschaft, maar dat deze niet naadloos op elkaar aansluiten waardoor medewerkers er dagelijks hinder van ondervinden.

Oplossing op oplossing waardoor de snelheid en flexibiliteit niet toeneemt. Maar welke applicaties heb ik allemaal draaien en welke zijn overbodig? Welke mogelijkheden zijn er tegenwoordig om hier effectiever mee om te gaan? Is de oplossing die ik vier jaar geleden heb aangeschaft wel de juiste?

Single Sign On? Welke groepen heb ik in mijn AD en welke policies hebben zij? Iedere organisatie heeft andere vraagstukken. Daarom gaan de consultants van ARP graag met je om tafel om het probleem op tafel te gooien en aan de hand van een sparringsessie tot de juiste oplossing voor je te komen. Techniek is hierin altijd leidend maar het belangrijkste is dat we gezamenlijk tot de beste oplossing voor jouw organisatie komen.

Nieuwsgierig naar overige solutions?

Veilig en up-to-date werken

Werkt waar je ook werkt

Printen, beheren, digitaliseren

Altijd opgeslagen en beschikbaar

Neem contact op met onze MKB specialist

Sluit Menu