Home » Printing & Imaging » Managed Print Services

Wij bieden je de beste voorwaarden, zwart op wit

Uitgesproken expertise in managed print services.

Eén flexibel totaalcontract volledig merkonafhankelijk, zonder volumeverplichting voor je volledige printerpark, ook voor je bestaande printers. Je kunt zelf bepalen of je apparatuur koopt, leaset of huurt en het onderhoudscontract is op ieder moment opzegbaar.

ARP Managed Print Services
ARP heeft een IT-achtergrond én uitgesproken expertise in printoplossingen. Als IT-hardwaredienstverlener zijn we al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in print met Managed Print Services, hebben wij eigen Solution consultants in huis en beschikken wij zelfs over een eigen serviceafdeling voor reparatie en onderhoud. ARP tilt het begrip single point of contact naar een nieuw niveau. Als jouw totaalpartner nemen we alle zorgen uit handen, van hardware-advies en het mede opzetten van strategisch printbeleid tot levering van printbenodigdheden en reparatie & onderhoud.

We zorgen ervoor dat jouw IT-afdeling zo min mogelijk belast wordt, terwijl je toch zeker bent van de beste printoplossing in de markt. Die oplossing noemen we ARP Managed Print Services en is uniek, omdat deze werkelijk alles omvat en volkomen flexibel is.
MPS-managed print services

ARP EasyDocs
Keep IT Easy! EasyDocs is ARP’s MPS-oplossing die speciaal gericht is op het MKB. 

  • Eén totaalcontract voor je volledige printerpark.
  • Hardware, supplies en diensten.
  • Géén volumeverplichting.
  • Géén stilzwijgende contractverlenging.
  • Kosteloos opzegbaar.
  • Zelf bepalen of je apparatuur koopt, leaset of huurt.
  • Je huidige printers meenemen in het contract.

Meer weten? Volg dan onderstaande button:

Bereken direct jouw printkosten
ARP heeft een gratis tool ontwikkeld om jouw printkosten te berekenen. Met de EasyDocs calculator bereken je gemakkelijk en overzichtelijk de te verwachten printkosten voor je organisatie, waarbij je de keuze hebt tussen Koop, Lease of Flat Fee.

Bij de afronding van de tool kun je het op jouw organisatie berekende voorstel downloaden of neem je gemakkelijk contact op met een van onze EasyDocs specialisten.

Bereken nu heel eenvoudig jouw te verwachte printkosten:

Neem vrijblijvend contact op met onze MPS experts

Sluit Menu