Home » IT-Solutions » Workplace & Mobility

Ook mobiel werken in jouw organisatie? Lees de laatste trends & ontwikkelingen. En ontdek de 3 voordelen.

Werken, waar en wanneer je maar wilt

Alle devices gemakkelijk beheersbaar

Vergaderen, samenwerken & delen

Wij delen onze jarenlange ervaring

Jouw vraag, ons antwoord

Niet iedereen hoeft natuurlijk mobiel te werken, er zijn voldoende functies waarin een vaste werkplek het beste is. Voor andere gebruikers kan mobiel werken echter wel verhoogde productiviteit opleveren. Doordat je geen vaste uren en vaste werkplek meer hebt, ben je namelijk veel flexibeler inzetbaar. Op momenten dat het jou uitkomt. Klinkt logisch toch?

LEES MEER >

HaaS, DaaS, MaaS. Allemaal soortgelijke benamingen voor soms totaal verschillende oplossingen. Desktop-as-a-Service, Mobility-as-a-Service, Hardware-as-a-Service. Koop of lease, aanschaf of gebruik. Zie je ook door de bomen het bos niet meer? Onze consultants kunnen alle mogelijke oplossingen (van alle verschillende leveranciers en ons eigen EasyWork-concept) presenteren en samen bepalen welke oplossing de beste is voor jou en voor jouw bedrijf.

LEES MEER >

Steeds meer werknemers hebben een smartphone, laptop en soms ook nog een tablet. Heel flexibel en mobiel maar steeds moeilijker te beheren. Gelukkig zijn er steeds meer beheers- en beveiligingsoplossingen beschikbaar. Welke oplossing voor jou de beste is, weten we pas na goede inventarisatie. Dit kan kosteloos door een van onze consultants die zich gespecialiseerd hebben in Mobile Device Management oplossingen.

Samenwerken hoeft allang niet meer door bij elkaar in een ruimte te gaan zitten. Software zoals Skype for Business, Cisco Spark en WebEx heeft vergaderen een nieuwe dimensie gegeven. Maar naast Skype zijn er talloze andere tools beschikbaar waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een overzicht kun je altijd opvragen bij een van onze teamleden van Workplace & Mobility.

Business Unit Manager a.i.

Business Development Manager

Senior Consultant Workplace & Mobility

Business Developer

Consultant Workplace & Mobility

Consultant Workplace & Mobility

Easy-Work

Op zoek naar een moderne werkplek?

Het ARP Easy-concept biedt alles wat je nodig hebt voor een vast bedrag per maand. Of het nu Device-as-a-Service is, waarbij wij alle hardware-zorgen uit handen nemen, of een werkplek inclusief Wifi-as-a-Service, Printing-as-a-Service en pro actief beheer van je werkplek, het ARP EasyWork concept biedt het allemaal.

Neem de eerste stap en start vandaag met Device-as-a-Service.

Waarom Workplace & Mobility?

Werken achter één bureau met één apparaat is niet meer van deze tijd. Vragen die spelen bij iedere organisatie: Kunnen wij efficiënter werken? Hoe om te gaan met de verschillende generaties in één organisatie? Wat te doen met het vervagen van de grens tussen werk en privé? Op deze vragen en nog veel meer heeft ARP het antwoord.
De consultants van ARP bieden advies en oplossingen op het gebied van werken en vergaderen die voldoen aan jouw wensen: goed beheersbaar, veilig, flexibel, eenvoudig en voor iedere verschillende individu passend.

Neem vrijblijvend contact op met onze experts

Sluit Menu