Home ┬╗ Partners & Vendoren ┬╗ IGEL

IGEL Technology - Streeft naar effici├źntie

IGEL Technology is wereldwijd een toonaangevend ontwikkelaar van softwarematige thin clients, thin/zero client-oplossingen en krachtige software voor werkplekbeheer. Dit doen zij in meer dan 50 landen.

IGEL, ook bekend vanwege haar innovatieve Research & Development afdeling, ontwikkelt en verkoopt terminals in allerlei uitvoeringen, waaronder traditionele desktop-gebaseerde thin clients en thin clients geïntegreerd in een LCD-scherm. Samen met ARP zijn er al tal van thin clients geïnstalleerd bij verschillende klanten. 

Stabiele basis
IGEL maakt deel uit van de ruim 200 jaar oude Melchers Group, een Duitse onderneming die net als IGEL streeft naar effici├źntie.

AGILE Pocket Thin Client

Maakt het leven van de IT-afdeling eenvoudiger
IGEL is gespecialiseerd in software-defined endpoint beveiliging. “Het beheren van 10.000 devices zou net zo makkelijk moeten zijn als 10 devices” is ├ę├ęn van de overtuigingen van IGEL.

Iedere gebruiker verdient volgens IGEL een configureerbaar en veilig device waarmee overal in iedere virtuele omgeving gewerkt kan worden. IGELS eigen endpoint operating system biedt een prettige ervaring voor de gebruiker en helpt de productiviteit te verhogen.

Benieuwd wat IGEL samen met ARP voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met onze experts en laat je adviseren.

Neem contact op voor vrijblijvend advies.

Sluit Menu