Healthcare event - Hoe houd je IT vitaal in de zorg?
High Tech Campus Eindhoven

De laatste IT-trends en ontwikkelingen in de zorg

  • 28 november 2019
  • 12:00 - 16:00
  • High Tech Campus Eindhoven

Wat is de diagnose van de IT in jouw zorginstelling? Is die al gericht op de toekomst? Op het Healthcare event van ARP over de zorg vóór de zorg word jij klaargestoomd op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen: mobiliteit, big data, digitalisering, security en wet- regelgeving in de zorg.

Op 28 november laat ARP zien hoe jij als zorginstantie een overzichtelijk en future proof IT-behandelplan opstelt. We beantwoorden jouw vragen op het gebied van IT-trends en ontwikkelingen in de zorg. Zó zorgen we er samen voor dat de IT-omgeving van jouw organisatie gezond blijft.

Het uitwisselen van kennis en ervaring, d√°t gaan we doen op 28 november. Maar niet alleen. Jan de Boer, IT-strategieadviseur en eigenaar van WeDoTrust spreekt ook op ons event. Hij stelt samen met zorgorganisaties digitale strategie√ęn op. Zijn ervaring gecombineerd met kritische en pragmatische analyses, maken hem een specialist op het gebied van het vormgeven van innovatieve IT-strategie√ęn in de zorgsector. Tijdens ons Healthcare event geeft Jan antwoord op de vraag: ‘Hoe krijg je grip op je IT binnen de zorg?’ Ook praat hij over IT-uitdagingen die zorginstellingen tegenwoordig tegenkomen: Want hoe krijg je nu de juiste zorg op de juiste plek?

Door doelmatige investeringen in slimme IT werk jij als zorginstelling professioneler en effici√ęnter. Daarmee realiseer je direct rendement, voor jou √©n de pati√ęnt. Voorkom ook onnodige extra kosten door datalekken en downtime met een slimme IT-omgeving. Wij vertellen je graag hoe je hiermee aan de slag kunt.

Al nieuwsgierig geworden? Mooi! Dan zet 28 november alvast in jouw agenda en meld je hieronder aan. Hopelijk zien we je snel in Eindhoven. Nat√ļ√ļrlijk onder het genot van een hapje en drankje!

Agenda

12.00 Р13.00 uur    Lunch + opening
13.00 Р13.45 uur    Jan de Boer: IT-trends in de zorg
13.45 Р15.30 uur    Deep dive in de diverse IT-trends: 
¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†– Hoe Activity Based Working de zorg effici√ęnter, beter √©n aantrekkelijker maakt.¬†
                                   РOptimalisatie van het zorgproces met slim document management & mobiel printen.
¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†– Case Study Diagnostiek voor U: “Beschikbaarheid van Big Data als business enabler.”
¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†– Beveiliging van pati√ęnten data. Waar moet ik beginnen? En wat mag ik niet¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬† ¬†vergeten? Ga voor 99,9% waterdichte IT-security.¬† ¬†
15.30 Р16.00 uur    Afsluiting + netwerkborrel

Schrijf je nu in (vol=vol)

Sluit Menu