Home » Healthcare

ARP als dé IT-partner van zorgverlenend Nederland

ARP is al vele jaren een betrouwbare partner voor zorginstellingen in Nederland. Met een dedicated team van business consultants adviseert ARP een grote diversiteit van zorgorganisaties waaronder: ziekenhuizen, GGZ-instellingen, woonzorggroepen, GGD-organisaties, jeugdzorg organisaties en thuiszorg organisaties over de optimale inzet van IT en levert vrijwel alle benodigde hard- en software. We ondersteunen zorginstellingen bij het verbeteren van het zorgproces in het algemeen en de gezondheid van mensen in het bijzonder, door het bouwen en onderhouden van een veilige, efficiënte en digitale omgeving. Op die manier kan er meer aandacht zijn voor patiënten en cliënten.

Actuele IT-topics in de zorg

De steeds mobieler wordende zorg biedt voor zowel werkgevers, werknemers als zorgconsumenten vele mogelijkheden. Lees er meer over en kom er ook achter hoe de nieuwste (IT-)technologieën de zorgverlening in jouw organisatie verbetert.

De hoeveelheid data neemt explosief toe. Zeker in de zorg is het van levensbelang hier juist mee om te gaan. Daarnaast kan data analyseren in de zorg de toekomst voorspellen en de zorg verbeteren.

Met de komst van IoT en de toenemende hoeveelheid data is het belangrijker dan ooit om de patiëntendata veilig op te slaan. Inzicht krijgen en bepalen wie er connecteert met het netwerk is hierbij essentieel.

IoT en domotica verbeteren en vereenvoudigen de toekomst van de gezondheidszorg. E-care biedt tal van mogelijkheden; zoals interactieve systemen waarmee ouderen langer thuis kunnen blijven wonen.  

Heeft 3D printing de toekomst? De ontwikkelingen volgen zich in een razendsnel tempo op en het wordt steeds vaker toegepast in de zorg.

Het lijkt vanzelfsprekend. De juiste hygiëne in de zorg. Echter met de komst van alle digitale devices en hulpmiddelen schiet het er vaak bij in. 

Business Developer Healthcare

 

Joeri is één van onze ervaren IT-Adviseurs voor de zorg. Wil je graag persoonlijk advies of diepgaand advies rond één van de actuele IT-topics binnen Healthcare?

Sluit Menu