Home » Everything Connected

Is jouw infrastructuur klaar voor groei?

Of word jij beperkt door je netwerk?

IT wordt steeds belangrijker, maar vraagt daardoor ook steeds meer aandacht. Zonde, want daar heb je eigenlijk geen tijd voor. Je netwerk moet veilig, flexibel en overzichtelijk zijn. Zonder gedoe, zodat jij er niet over na hoeft te denken. Want jij bent veel te druk met de groei van je bedrijf.  

De Lik Utrecht banner

Kom op 7 april naar ons Everything Connected event

Tijdens deze dag gaan specialisten in op de vele aspecten die komen kijken bij het creëren van een netwerk zonder zorgen en een infrastructuur die klaar is voor groei en een veranderende werkomgeving. Denk hierbij aan netwerksegmentatie, security, endpoint management, cloud en back-up en recovery. Je hoort de laatste trends en ontwikkelingen op deze gebieden. Wat zijn de ervaringen? Waar zit het gevaar? En vooral; wat kun je eraan doen.

  • 7 april 2020
  • 12:00 - 17:00
  • Voormalige gevangenis De Lik Utrecht
  • Trendwatcher
  • Verschillende break-out sessies
secure connections_def

Is jouw infrastructuur op de juiste manier beveiligd?

Uitval van cruciale IT-systemen, een onbereikbare website of het verlies van toegang tot je data. Je moet er niet aan denken, want het heeft grote gevolgen voor de continuïteit van je bedrijfsvoering én het imago van je bedrijf. Toch hebben te veel organisaties hun IT-security niet goed op orde. Want een goede netwerkbeveiliging is essentieel, maar tegelijkertijd nog nooit zo uitdagend geweest. Het resultaat? Kwetsbare netwerken met talloze datalekken en onnodige kosten.  

Aan jou de taak om te voorkomen dat dit met jouw organisatie ook gebeurtDit doe je met een beheersbare en veilige IT-infrastructuur. Slimme oplossingen zoals High Availability UTM, Network Access Control, en Endpoint Protection zorgen ervoor dat jij stap voor stap een waterdichte omgeving creëert. Zo bouw jij een veilig netwerk dat klaar is voor de toekomst.  

Heb jij wel genoeg grip op de toegankelijkheid van je netwerk?

Jij weet precies wie er waarwanneer en op welke manier verbonden is met je netwerk. Of toch niet? Dan is het tijd dat je de controle over je netwerk terugkrijgt. Zo bepaal jij zelf welke gebruikers met welke devices verbinding maken. Dat is wel zo veilig, en zorgt ervoor dat je het overzicht behoudt. Een behoorlijke uitdaging om dat als organisatie efficiënt en veilig in te richten.  

Neem daarom gericht actie. Bundel alle potentiële bedreigingen door middel van één totaaloplossing, en ga niet met verschillende beveiligingsoplossingen aan de slag. Dan is het een stuk makkelijker om de controle over je netwerk te behouden. Zo weet jij precies hoe je ervoor staat en groeit jouw organisatie veilig verder. 

Hoe zorg je ervoor dat jouw netwerk met je meebeweegt?

Nieuwe technologische toepassingen vragen steeds meer van je IT-omgeving. Als moderne organisatie wil je innoveren en inspelen op veranderingen in de marktEen snel en flexibel netwerk is dan je levensader. Want wie niet meebeweegt, wordt voorbij gelopen. 

Focus daarom op schaalbaarheid en vraag jezelf af welke netwerkarchitectuur het beste bij jouw organisatie past. Hoeveel mobiele devices gebruikt jouw organisatie? Welke bedrijfsprocessen verlopen via WiFi? Hoeveel locaties heb je? Allemaal zaken waar je rekening mee moet houden. Kies voor een oplossing die in kan spelen op jouw behoeften. Dan is je netwerk net zo toekomstbestendig als jij. 

Waarom Networking & Security?

Als organisatie kun je niet meer zonder een veilig en vlekkeloos werkend WiFi-netwerk. Voor het uitrollen van je netwerk heb je dan ook een goed design nodig. Wij zijn hiervoor de ideale sparringpartner. Het beveiligen van je netwerk hoort daar ook bij. Want jij bepaalt wie er op jouw netwerk komt. Hiervoor is het belangrijk dat je een beheersbare en veilige ITinfrastructuur opzet. Wij hebben een slimme security propositie waarmee je 99.9% veiligheid nastreeft. Zo bouwen we samen met jou een netwerk dat klaar is voor de toekomst.  

Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten

Sluit Menu