Event Everything Connected

Meld je nu aan!

  • 7 april 2020
  • 12:00 - 17:00
  • Voormalige gevangenis De LiK Utrecht (Wolvenplein 27, 3512 CK Utrecht)
Is je infrastructuur op de juiste manier beveiligd? Steeds meer apparaten zijn met elkaar en jouw netwerk verbonden. Loopt jouw organisatie hierdoor nog onnodige risico’s? Kom erachter tijdens het event Everything Connected op 7 april in Utrecht.
 
Uitval van cruciale IT-systemen,¬†een onbereikbare¬†website of¬†het verlies van toegang tot je data. Je moet er niet aan denken, want het heeft grote¬†gevolgen voor de continu√Įteit van¬†je¬†bedrijfsvoering¬†√©n het imago van¬†je¬†bedrijf.¬†Toch hebben te veel organisaties¬†hun IT-security niet goed op orde.¬†Een¬†goede beveiliging van datacenter, netwerk en endpoint is dan ook¬†essentieel, maar tegelijkertijd nog nooit zo uitdagend geweest.¬†Met een beheersbare en veilige infrastructuur bouw jij een IT-omgeving die klaar is voor de toekomst.¬†
 
Weet jij hoe jouw security ervoor staat? Ontdek het op 7 april.
 

Tijdens deze dag gaan specialisten in op de vele aspecten die komen kijken bij het cre√ęren van een netwerk zonder zorgen en een infrastructuur die klaar is voor groei en een veranderende werkomgeving. Denk hierbij aan netwerksegmentatie, security, endpoint management, cloud en back-up en recovery. Je hoort de laatste trends en ontwikkelingen op deze gebieden. Wat zijn de ervaringen? Waar zit het gevaar? En vooral; wat kun je eraan doen?

Spreker Marco Corradin

Marco Corradin neemt je mee in de nieuwste technologische ontwikkelingen en in de gevolgen van ‚Äúeverything connected‚ÄĚ. ‚ÄúDenk aan je security‚ÄĚ is zijn advies en hij legt in detail uit waarom!

Break-out sessies

Gedurende de dag vinden er meerdere break-out sessies plaats. 

1. Is dynamische netwerksegmentatie iets voor jouw organisatie?
Met geautomatiseerde segmentatie van je bedrijfsnetwerk neem je controle over het verkeer tussen je netwerkgroepen. Helemaal tot op gebruikers- en device niveau. Maar wat houdt het in en waarom zou je het doen? En past dat wel bij jouw organisatie? Wij vertellen je er alles over!

2. Heb jij een flexibele werkomgeving waarin veilig samengewerkt wordt?
Utopie of niet? Een werkomgeving die makkelijk toegankelijk én optimaal beveiligd is. Hoe streef je dit na in een wereld waar iedereen continu met elkaar communiceert? Wij laten je weten hoe je jouw medewerkers met een gerust hart overal laat samenwerken.

3. Is jouw IT-infrastructuur opgewassen tegen een security-aanval?
Durf jij je hand in het vuur te steken voor jouw security-omgeving? En wat doe je als die toch kwetsbaar is gebleken? Hoe snel is jouw organisatie dan weer up and running? Wij laten je een andere aanpak zien om data intelligent te beheren. Zo blijft jouw bedrijfscontinu√Įteit gewaarborgd.

4. Hoe kan security eenvoudig én geavanceerd zijn?
Wat heb je nodig om een eenvoudigere security-omgeving te cre√ęren, die tegelijkertijd geavanceerd is? En hoe kun je de diversiteit aan security-oplossingen naadloos met elkaar integreren? Wij laten je zien welke stappen je moet nemen voor een complete security-aanpak van het hoogste niveau.

Agenda

12.00 Р12.30 uur   Ontvangst en lunch    
12.30 Р12.45 uur   Opening
12.45 Р13.30 uur   Trendwatcher РMarco Corradin
13.40 Р14.25 uur   Break-out sessies
14.25 Р14.45 uur   Pauze
14.45 Р15.30 uur   Break-out sessies 
15.40 Р16.00 uur   Afsluiting
16.00 Р17.00 uur   Borrel
16.30 Р17.00 uur   Rondleiding door de voormalige gevangenis De LiK (optioneel)

Schrijf je nu in (vol=vol)

Sluit Menu