Event Everything Connected

Schrijf je in voor de break-out sessies

  • 7 april 2020
  • 12:00 - 17:00
  • Voormalige gevangenis De LiK Utrecht (Wolvenplein 27, 3512 CK Utrecht)

Break-out sessies

Je kunt je voor twee verschillende break-out sessies aanmelden. 

1. Is dynamische netwerksegmentatie iets voor jouw organisatie? (spreker: Jeroen Respen)
Met geautomatiseerde segmentatie van je bedrijfsnetwerk neem je controle over het verkeer tussen je netwerkgroepen. Van gebruikersniveau tot device niveau. Maar wat houdt het precies in? En past dat wel bij jouw organisatie? Wij vertellen je er alles over!

2. Heb jij een flexibele werkomgeving waarin veilig samengewerkt wordt? (Sprekers: Jef Beenkens en Ton Nijssen)
Utopie of niet? Een werkomgeving die makkelijk toegankelijk én optimaal beveiligd is. Hoe streef je dit na in een wereld waar iedereen continu met elkaar communiceert? Wij laten je weten hoe je jouw medewerkers met een gerust hart overal laat samenwerken.

3. Is jouw IT-infrastructuur opgewassen tegen een security-aanval? (Spreker: Bart Pellegrino – Veeam)
Durf jij je hand in het vuur te steken voor jouw security-omgeving? Of is de beveiliging van jouw bedrijfsdata toch nog best kwetsbaar? Hoe snel is jouw organisatie dan weer up and running in het geval van een calamiteit? Wij laten je een andere aanpak zien om data intelligent te beheren. Zo blijft jouw bedrijfscontinuïteit altijd gewaarborgd.

4. Hoe kan security eenvoudig én geavanceerd zijn? (Spreker: Rudi van de Pas)
Wat heb je nodig om een eenvoudigere security-omgeving te creëren, die tegelijkertijd geavanceerd is? En hoe kun je de diversiteit aan security-oplossingen naadloos met elkaar integreren? Wij laten je zien welke stappen je moet nemen voor een complete security-aanpak van het hoogste niveau.

Aanmelden break-out sessies

Parkeer informatie & Openbaar vervoer

Adres:
De Vrije Wolf – De LiK
Wolvenplein 27
3512 CK Utrecht

Auto:
Parkeren op het terrein van De LiK is helaas niet mogelijk. Wij adviseren om te parkeren in een van de parkeergarages in de nabije omgeving en van daaruit te lopen.

Parkeergarage Kruisstraat (P1 Parking)
Kruisstraat 2, 3581 GK Utrecht
Loop vanaf de parkeergarage richting de Wittevrouwensingel en volg deze naar rechts langs de singel. Steek bij de kruising met de Biltstraat de Wittevrouwenbrug over in de richting van het centrum en sla direct rechtsaf de Wittevrouwenkade in. Loop de straat helemaal uit, door de bocht en wanneer u de bocht uitkomt ligt De LiK direct aan uw rechterhand.

Parkeergarage De Grifthoek
Wittevrouwensingel 96 (De Grifthoek), 3514 AL Utrecht
Vanuit de parkeergarage volgt u de Wittevrouwensingel en houdt het water aan de rechterhand. Na ongeveer 300 meter steekt u bij de kruising met de Biltstraat de Wittevrouwenbrug over in de richting van het centrum en sla direct rechtsaf de Wittevrouwenkade in. Loop de straat helemaal uit, door de bocht en wanneer u de bocht uitkomt ligt De LiK direct aan uw rechterhand.

Parkeren op Janskerkhof
Parkeren op Janskerkhof is mogelijk, er zijn echter een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Volg vanaf het plein de Drift langs de Kromme Nieuwegracht. Steek bij de stoplichten de Wittevrouwenstraat over en loop verder over de Plompetorengracht. Sla na ongeveer 100 meter rechtsaf de Molenstraat in en loop deze uit. Aan het einde van de straat ligt De LiK.


OV

De LiK is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op drie minuten lopen stoppen meerdere bussen vanaf het Centraal Station en vanuit de omliggende wijken.

Vanaf Halte Wittevrouwenbrug
Steek de Wittevrouwenbrug over in de richting van het centrum en sla direct rechtsaf de Wittevrouwenkade in. Loop de straat helemaal uit, door de bocht en wanneer u de bocht uitkomt ligt De LiK direct aan uw rechterhand.

Vanaf Halte Janskerkhof
Volg de Drift langs de Kromme Nieuwegracht. Steek bij de stoplichten de Wittevrouwenstraat over en loop verder over de Plompetorengracht. Sla na ongeveer 100 meter rechtsaf de Molenstraat in en loop deze uit. Aan het einde van de straat ligt De Vrije Wolf.

Agenda

12.00 – 12.30 uur   Ontvangst en lunch    
12.30 – 12.45 uur   Opening
12.45 – 13.30 uur   Trendwatcher – Marco Corradin
13.40 – 14.25 uur   Break-out sessies
14.25 – 14.45 uur   Pauze
14.45 – 15.30 uur   Break-out sessies 
15.40 – 16.00 uur   Afsluiting
16.00 – 17.00 uur   Borrel
16.30 – 17.00 uur   Rondleiding door de voormalige gevangenis De LiK (optioneel)

Sluit Menu