Home Ā» Server & Storage Ā» Consultancy

Gezamenlijk komen wij tot de beste oplossing

Datacenter, het hart van jouw bedrijf

Wat zijn de consequenties als jouw server en storage omgeving niet vlekkeloos functioneert? Precies, dit moet 24/7 optimaal werken om er voor te zorgen dat jouw organisatie het beste resultaat kan leveren.

Het komt nog steeds vaak voor dat de server en storage omgeving van een organisatie niet gebouwd is op de ontwikkelingen die bedrijven de afgelopen jaren hebben doorgemaakt. Steeds meer bedrijfsprocessen worden gedigitaliseerd en er is een toename van applicatie gebruik. Deze data moet natuurlijk ook ergens worden opgeslagen. Is jouw datacenter omgeving klaar voor de komende jaren?

Applicatie gebruik neemt toe maar ook de capaciteit die deze applicaties nodig hebben voor het best mogelijk functioneren neemt gestaag toe. Er worden dagelijks door alle afdelingen binnen jouw organisaties grote hoeveelheden data gecreƫerd die gebruikers daarna weer snel en makkelijk verwachten terug te kunnen halen. Of dit nu een week of een jaar later is. De gebruiker wil direct de data hebben waar hij of zij mee aan de slag wil gaan. Hoe meer data hoe complexer dit proces logischerwijs wordt.

Met de pragmatische aanpak van ARP schetsen wij voor u een zo duidelijk mogelijk beeld in de voor- en nadelen van de server en storage oplossingen die wij positioneren. Gezamenlijk komen tot de beste oplossing, daar gaat het ARP om! Nieuwe technologieƫn brengen nieuwe uitdagingen met zich mee, maar daar draait ARP haar hand niet voor om. Benieuwd wat deze nieuwe technologieƫn zijn en wat de ARP aanpak is? Neem contact met ons op!

Neem vrijblijvend contact op met onze experts

Sluit Menu