Home » Server & Storage » Compute

De power van Compute neemt toe

Zijn jouw servers klaar voor de toekomst?

Veel onderdelen van een organisatie adopteren steeds meer en meer applicaties om het werk sneller en eenvoudiger te maken. Maar zijn jouw servers hier wel klaar voor? Wanneer het gebruik van applicaties groeit moet natuurlijk de compute power wel meegroeien.

Wat wij als ARP veel bij onze klanten constateren is dat IT-managers een grote groei aan compute power binnen hun organisaties ervaren en ook verwachten dat dit de komende jaren nog sterk zal toenemen. Voor bijna iedere handeling in het bedrijfsproces wordt wel een applicatie verzonnen waar managers dol op zijn om hun afdelingen effectiever te laten draaien.

– Is de huidige serveromgeving wel klaar voor deze toename in applicaties? – Kan de serveromgeving niet sneller en eenvoudiger te beheren zijn? – Heb je vandaag even veel server power nodig als over 3 maanden?

Met de pragmatische aanpak van ARP schetsen wij voor jou een zo duidelijk mogelijk beeld in de voor- en nadelen van de serveroplossingen die wij positioneren. Gezamenlijk komen tot de beste oplossing, daar gaat het ARP om! Nieuwe technologieën brengen nieuwe uitdagingen met zich mee, maar daar draait ARP haar hand niet voor om. Benieuwd wat deze nieuwe technologieën zijn en wat de ARP aanpak is? Neem contact op!

Neem vrijblijvend contact op met onze Compute experts

Sluit Menu