Cisco, Let's build tomorrow today

Cisco helpt de kansen van morgen te benutten door te bewijzen dat er verbazingwekkende dingen kunnen gebeuren wanneer je dingen verbindt. Een integraal onderdeel van ons DNA is het creëren van langdurige partnerschappen, samenwerken om de behoeften van onze klanten te identificeren en oplossingen te bieden die hun succes voeden. 

Sinds onze oprichting in 1984 hebben we deze scherpe focus op het oplossen van zakelijke uitdagingen behouden. Len Bosack en zijn vrouw Sandy Lerner, beiden werkzaam voor Stanford University, wilden elkaar e-mailen vanuit hun  kantoren, maar technische tekortkomingen stonden dergelijke communicatie niet toe. Een technologie moest worden uitgevonden om te gaan met ongelijksoortige protocollen voor lokale gebieden, en als gevolg van het oplossen van hun uitdaging, werd de multiprotocol-router geboren.

Sindsdien heeft Cisco de toekomst van internet gestalte gegeven door ongekende waarde en kansen te creëren voor onze klanten, medewerkers, investeerders en ecosysteempartners. Het is uitgegroeid tot de wereldleider op het gebied van netwerken en transformeert hoe mensen contact maken, communiceren en samenwerken.

Neem contact op voor advies

Sluit Menu