Home » IT-Solutions » Workplace & Mobility

Slim, veilig en flexibel samenwerken en vergaderen

Workplace & Mobility

Mobile device management

Het aantal mobiele devices op de werkvloer is in de afgelopen jaren enorm gestegen, maar welke invloed heeft dit op organisaties? Hoe ga je als organisatie om met deze invasie van mobiele apparaten en welke voor & nadelen heeft dit binnen jouw bedrijf?

In deze infographic geven we de nieuwste en relevante facts & figures over mobiele apparaten op de werkvloer.  

Veilig mobiel werken

We gaan steeds mobieler werken. Iedereen wil altijd en overal bereikbaar zijn. Naast alle voordelen die dit biedt is het belangrijk rekening te houden met de beveiliging. Het succesvol implementeren van mobiel werken in jouw organisatie kan niet zonder de juiste beveiliging.

Lees in de whitepaper waarom veilig mobiel werken zo belangrijk is en hoe je dit doet. Volg het stappenplan.

Werken, waar en wanneer je maar wilt

Alle devices gemakkelijk beheersbaar

Vergaderen, samenwerken & delen

Wij delen onze jarenlange ervaring

Jouw vraag, ons antwoord

Niet iedereen hoeft natuurlijk mobiel te werken, er zijn voldoende functies waarin een vaste werkplek het beste is. Voor andere gebruikers kan mobiel werken echter wel verhoogde productiviteit opleveren. Doordat je geen vaste uren en vaste werkplek meer hebt, ben je namelijk veel flexibeler inzetbaar. Op momenten dat het jou uitkomt. Klinkt logisch toch?

LEES MEER >

HaaS, DaaS, MaaS. Allemaal soortgelijke benamingen voor soms totaal verschillende oplossingen. Desktop-as-a-Service, Mobility-as-a-Service, Hardware-as-a-Service. Koop of lease, aanschaf of gebruik. Zie je ook door de bomen het bos niet meer? Onze consultants kunnen alle mogelijke oplossingen (van alle verschillende leveranciers en ons eigen EasyWork-concept) presenteren en samen bepalen welke oplossing de beste is voor jou en voor jouw bedrijf.

LEES MEER >

Steeds meer werknemers hebben een smartphone, laptop en soms ook nog een tablet. Heel flexibel en mobiel maar steeds moeilijker te beheren. Gelukkig zijn er steeds meer beheers- en beveiligingsoplossingen beschikbaar. Welke oplossing voor jou de beste is, weten we pas na goede inventarisatie. Dit kan kosteloos door een van onze consultants die zich gespecialiseerd hebben in Mobile Device Management oplossingen zoals Sergio Giezenberg en Ton Nijssen.

Samenwerken hoeft allang niet meer door bij elkaar in een ruimte te gaan zitten. Software zoals Skype for Business, Cisco Spark of WebEx heeft vergaderen een nieuwe dimensie gegeven. Maar naast Skype zijn er talloze andere tools beschikbaar waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een overzicht kunt u altijd opvragen bij een van onze teamleden Workplace & Mobility.

Business Unit Manager a.i.

Business Development Manager

Senior Consultant Workplace & Mobility

Beter Vergaderen

Jouw collega’s, klanten en partners moeten altijd en overal verbinding met elkaar kunnen maken en kunnen samenwerken, van verschillende tijdzones tot aan dezelfde vergadertafel. Hierdoor worden virtuele vergaderingen ook steeds belangrijker.

In deze whitepaper lees je meer over de tools die er zijn voor het nieuwe samenwerken en welke voordelen het allemaal biedt.

Waarom Workplace & Mobility?

Werken achter één bureau met één apparaat is niet meer van deze tijd. Vragen die spelen bij iedere organisatie: Kunnen wij efficiënter werken? Hoe om te gaan met de verschillende generaties in één organisatie? Wat te doen met het vervagen van de grens tussen werk en privé? Op deze vragen en nog veel meer heeft ARP het antwoord.
De consultants van ARP bieden advies en oplossingen op het gebied van werken en vergaderen die voldoen aan jouw wensen: goed beheersbaar, veilig, flexibel, eenvoudig en voor iedere verschillende individu passend.

Sluit Menu