Home » IT-Solutions » Server & Storage

Het kloppend hart van iedere IT-infrastructuur

Servers klaar voor de toekomst

Alijd een backup voorhanden

Het staat vast ergens opgeslagen

Wij delen onze jarenlange ervaring

Jouw vraag, ons antwoord

Is Hyper-Converged een rage? Hyper-Converged is een breed besproken onderwerp in de markt. In diverse vormen en mogelijkheden, maar met veel vraagtekens en haken en ogen. Is het een optie voor mijn bedrijf?

Lees meer

De IT wereld staat nooit stil, er wordt steeds meer van de resources verwacht naarmate de tijd verstrijkt / sterker nog stilstaan is achteruitgaan. Hoe mooi zou het niet zijn als de storage meegroeit in deze innovatie?

Lees meer

Hoge beschikbaarheid van je data is geen luxe artikel, het is onderdeel van je hedendaagse zaken. Welke maatregelen kun je allemaal treffen als bedrijf?

Lees meer

Business Unit Manager

Business Consultant

Solution Specialist

Solution Specialist

Solution Specialist

Back-up-as-a-Service

Easy-Cloud

Op zoek naar een schaalbare storage- en backup omgeving? Het ARP EasyCloud -concept biedt alles wat je nodig hebt om je data veilig op te slaan of te bewaren. Je betaalt maandelijks op basis van gebruik en schaalt op en af wanneer jij dat wilt. Je data is in veilige handen in de datacenters van onze gerenommeerde datacenter partners zonder dat je daarvoor zelf een grote investering hoeft te doen. EasyCloud: altijd opgeslagen en altijd beschikbaar.

cisco_zw
apc_logo

Waarom Server & Storage?

Beslissingen over Server & Storage zijn complexer dan ooit. Je hebt te maken met krappe IT-budgetten, hoge capaciteits- en functionaliteitseisen, de balans tussen on-premise, cloud en virtualisatietechnieken die ervoor zorgen dat één server voor meerdere services wordt gebruikt. ARP is de partner die ervoor zorgt dat jouw datacenter aansluit op de wensen en eisen die jij eraan stelt. Onze afdeling Server & Storage levert deskundig advies.

Sluit Menu