Workplace & Mobility

Ontdek de voordelen van digitaliseren

Een moderne wereld vraagt om een moderne werkenplek. Maar waar voldoet een moderne werkplek aan en wie bepaalt hoe die werkplek er dan uitziet? Feit is dat er tegenwoordig wel 4 verschillende generaties werkzaam zijn binnen een bedrijf.

I

Printing & Imaging

Digitaliseren is van groot belang voor je organisatie en een belangrijk element is de overgang van papier naar digitaal.  De hoeveelheid informatie blijft groeien. Omstreeks 2020 zal er dertig keer zoveel digitale informatie zijn als nu. Klanten, werknemers, leveranciers, partners; iedereen gaat over op digitaal. Zorg dat je dit op tijd en effectief doorvoert in je organisatie.

_

Papierloos werken is de toekomst!

Ontdek de voordelen van digitaliseren

De hoeveelheid informatie blijft groeien. Omstreeks 2020 zal er dertig keer zoveel digitale informatie zijn als nu. Klanten, werknemers, leveranciers, partners; iedereen gaat over op digitaal. Zorg dat je dit op tijd en effectief doorvoert in je organisatie.

Maak kennis met de wereld van papierloos werken. Wat zijn de voordelen van papierloos werken en waarom is het zo belangrijk? 

I

Duurzaam ondernemen als IT Manager

Duurzaam ondernemen, je hoort de term steeds vaker voorbij komen. Maar wat houdt het precies in? Het is heel eenvoudig: bedrijven die duurzaam ondernemen, houden rekening met de maatschappelijke effecten van hun activiteiten. Dat is beter voor het milieu én voor de samenleving. Maar ook voor je bedrijf. We leggen je graag uit wat de voordelen van duurzaam ondernemen zijn en geven je alvast een aantal tips om je printomgeving duurzaam te maken.

_

Scania Benelux

Referentiecase

Printing & Imaging

Scania is een wereldwijd productbedrijf van trucks en bussen. Het doel van Scania was kostenbesparing door doucmentworkflow te automatiseren. Door papierwerk efficiënter te organiseren wordt geld en tijd bespaard.

Lees meer

_

ARP bestaat 30 jaar

Nieuws

De IT-wereld is de afgelopen 30 jaar ingrijpend veranderd.
Te midden van al deze veranderingen wist ARP zich op succesvolle wijze staande te houden.
Hoe? Door zich flexibel op te stellen, te letten op de trends en behoeften in de markt en hier op adequate wijze op te reageren.

Lees meer

_

Sluit Menu