Veilig en up-to-date werken

Werkt waar je ook werkt

Printen, beheren, digitaliseren

Altijd opgeslagen en beschikbaar

Papierloos werken is de toekomst!

Ontdek de voordelen van digitaliseren

De hoeveelheid informatie blijft groeien. Omstreeks 2020 zal er dertig keer zoveel digitale informatie zijn als nu. Klanten, werknemers, leveranciers, partners; iedereen gaat over op digitaal. Zorg dat je dit op tijd en effectief doorvoert in je organisatie.

Maak kennis met de wereld van papierloos werken. Wat zijn de voordelen van papierloos werken en waarom is het zo belangrijk? 

I

Duurzaam ondernemen als IT Manager

Duurzaam ondernemen, je hoort de term steeds vaker voorbij komen. Maar wat houdt het precies in? Het is heel eenvoudig: bedrijven die duurzaam ondernemen, houden rekening met de maatschappelijke effecten van hun activiteiten. Dat is beter voor het milieu én voor de samenleving. Maar ook voor je bedrijf. We leggen je graag uit wat de voordelen van duurzaam ondernemen zijn en geven je alvast een aantal tips om je printomgeving duurzaam te maken.

_

Hoe optimaliseer je het internationale IT inkoopproces?

Webinar

Op 5 november organiseren wij een webinar over de optimalisatie van jouw inkoopproces. Hoe kun jij besparen op onnodig IT spend en hoe richt jij een efficiënte pricingstrategie in voor jouw IT inkoop? Kom er tijdens ons webinar achter.

(link naar externe website)

Scania Benelux

Referentiecase

Printing & Imaging

Scania is een wereldwijd productbedrijf van trucks en bussen. Het doel van Scania was kostenbesparing door doucmentworkflow te automatiseren. Door papierwerk efficiënter te organiseren wordt geld en tijd bespaard.

Lees meer

_

Welkom bij het team!

Aan het woord

Arnaud Schryvers

Ik ben Arnaud Schryvers, 23 jaar en wonend te Heusden-Zolder. Vorig jaar heb ik mijn diploma behaald in de bachelor ‘Bedrijfsmanagement : Marketing & Salesmanagement’. In deze opleiding heb ik een stage in Amsterdam gedaan waar ik een eerste kennismaking heb gehad met de bedrijfswereld. 

Lees meer

_

Jan is Managing Director

Aan het woord

Jan is als Managing Director verantwoordelijk om strategische keuzes te maken, de organisatie in goede banen te leiden, te structureren en vanuit effectiviteit te handelen.

Lees meer

_

Events

Op dit moment zijn er geen evenementen gepland. Blijf de website in de gaten houden voor nieuws omtrent upcoming events.

ARP bestaat 30 jaar

Nieuws

De IT-wereld is de afgelopen 30 jaar ingrijpend veranderd.
Te midden van al deze veranderingen wist ARP zich op succesvolle wijze staande te houden.
Hoe? Door zich flexibel op te stellen, te letten op de trends en behoeften in de markt en hier op adequate wijze op te reageren.

Lees meer

Sluit Menu