Veilig en up-to-date werken

Werkt waar je ook werkt

Printen, beheren, digitaliseren

Altijd opgeslagen en beschikbaar

ARP België verhuist naar nieuwe locatie

Nieuws

Op 7 januari 2019 verhuist ARP België naar hun nieuwe locatie in het Thorpark, gelegen in Genk. Op het moment vergezelt het team van België het Nederlandse team op locatie in Maastricht in Nederland. Echter ondervindt team België een enorme groeispurt en is het tijd voor uitbreiding.

Lees meer

I

HP België: Wim Vandebergen

Partners aan het woord

Solutions

Wim Vandebergen is BeLux Country Manager Commercial Channel en verantwoordelijk voor de ondersteuning van de reselling partners van HP voor business met gemeenschappelijke business eindklanten. Hij doet dit samen met zijn enthousiaste en hardwerkende ploeg. ARP is HP GOLD PC partner en sinds kort ook HP Premier MPS partner. Het resultaat van een succesvolle samenwerking!

Lees meer

_

Kostenbesparing voor Makro door een vernieuwd en efficiënter printerpark.

Referentiecase

Printing & Imaging

De klant staat altijd centraal bij Makro en om de eindgebruiker goed te bedienen is het van groot belang om de printing services zo efficiënt mogelijk in te richten. Om die reden heeft Makro gekozen voor een printoplossing van ARP Nederland. 

Lees meer

Scania Benelux

Referentiecase

Printing & Imaging

Scania is een wereldwijd productbedrijf van trucks en bussen. Het doel van Scania was kostenbesparing door doucmentworkflow te automatiseren. Door papierwerk efficiënter te organiseren wordt geld en tijd bespaard.

Lees meer

_

Welkom bij het team!

Aan het woord

Arnaud Schryvers

Ik ben Arnaud Schryvers, 23 jaar en wonend te Heusden-Zolder. Vorig jaar heb ik mijn diploma behaald in de bachelor ‘Bedrijfsmanagement : Marketing & Salesmanagement’. In deze opleiding heb ik een stage in Amsterdam gedaan waar ik een eerste kennismaking heb gehad met de bedrijfswereld. 

Lees meer

_

Jan is Managing Director

Aan het woord

Jan is als Managing Director verantwoordelijk om strategische keuzes te maken, de organisatie in goede banen te leiden, te structureren en vanuit effectiviteit te handelen.

Lees meer

_

Events

Op dit moment zijn er geen evenementen gepland. Blijf de website in de gaten houden voor nieuws omtrent upcoming events.

ARP bestaat 30 jaar

Nieuws

De IT-wereld is de afgelopen 30 jaar ingrijpend veranderd.
Te midden van al deze veranderingen wist ARP zich op succesvolle wijze staande te houden.
Hoe? Door zich flexibel op te stellen, te letten op de trends en behoeften in de markt en hier op adequate wijze op te reageren.

Lees meer

Sluit Menu