Home » Server & Storage » Back-up en Continuiteit

Je data is van onschatbare waarde

Maar je hebt toch wel een back-up gemaakt?

Dit zal altijd een van de eerste vragen van een directeur zijn wanneer er daadwerkelijk iets fout gaat binnen een infrastructuur. Het antwoord zal vaak “ja” zijn, maar hoe up-to-date is deze back-up werkelijk?

De ervaring leert dat er vaak te makkelijk over een goede back-up wordt nagedacht. Er is een back-up, dus dan zal het wel goed zijn. Maar op het moment dat deze daadwerkelijk nodig is, blijkt er bij het implementeren niet goed genoeg over nagedacht te zijn. Er blijkt data incompleet of data blijkt zelfs kwijt te zijn geraakt.

Back-up uitdagingen
Een aantal back-up uitdagingen die wij bij klanten tegenkomen zijn: – Maar waar staat deze back-up? – Hoe vaak moet ik een kopie maken? – Wat als de kopie corrupt is geraakt? – Hoelang duurt het om de kopie terug te zetten? – Is er ook nagedacht over een stuk redundantie op het moment dat het pand afbrandt? – Wordt de data ook gedupliceerd? – Hier moet bij de aanschaf van een oplossing zeer goed over nagedacht zijn.

Met de uitstekende oplossing die ARP positioneert maken we gezamenlijk de beste keus voor je back-up. Of deze nu op locatie, in een datacenter of in de cloud staat. De ervaren consultants van ARP schetsen graag voor jou wat technisch de beste en meest effectieve oplossing is. Een goede oplossing geeft jou een uitstekende nachtrust!

Back-up

Neem vrijblijvend contact op met onze experts

Sluit Menu