Home » Diensten » Asset Services (AAS) oud

Asset Services (AAS)

Totale ontzorging van aankoop tot ingebruikname.

Naast verkoop, opslag en transport van IT-apparatuur is ARP tevens gespecialiseerd in diensten als installatie, configuratie, imaging, datawipe, inruil en CMDB-registratie. Met onze ARP Asset Services nemen we je alle zorgen rond de uitrol op de werkplek uit handen. Je kunt ook alleen een gedeelte van deze services aan ARP uitbesteden.

Gekwalificeerde professionals.

In alle ARP-landen staan hulpvaardige en gekwalificeerde servicemedewerkers, hoog opgeleide system engineers en gecertificeerde specialisten voor alle mogelijke dienstverleningen en projecten klaar om onze klanten verder te helpen. Onze medewerkers beschikken over een uitgebreide vakkennis, specifieke competenties en een jarenlange ervaring in het beheer van IT-projecten. Onze specialisten volgen regelmatig bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Met die opgedane vakkennis kunnen zij onze klanten bij IT-projecten optimaal ondersteunen.

ARP Asset Services: installatie, configuratie en voorraadbeheer.

Met onze ARP Asset Services nemen we je alle zorgen rond de uitrol op de werkplek uit handen. Van verkoop en levering tot installatie, configuratie, imaging en CMDB-registratie. We kunnen een deel van jouw (eventuele custom built) bestelling voor je in voorraad houden en op jouw teken binnen 24 uur leveren. Jouw huidige apparatuur nemen we onder handen zodat je deze opnieuw kunt inzetten of we verzorgen de afvoer, inclusief dataverwijdering, inruil of eventuele herinzet bij andere instanties.
ARP Assset Services is de 360 graden werkplekinrichting van ARP.

AAS: afvoer, registratie en dataverwijdering

Afgeschreven en vervangen computers zijn vaak van grote waarde voor andere instanties. ARP verzorgt de afvoer, registratie en dataverwijdering van deze apparatuur en draagt zorg voor de hoogst mogelijke inruilwaarde. Deze restwaarde werkt kostenverlagend op de totale kosten van het vervangingstraject!

ARP biedt tevens de mogelijkheid tot het reinigen van de oude apparatuur met herinzet als einddoel.

Neem contact op voor advies

Sluit Menu