APC, Certainty in a Connected World

APC™by Schneider Electric is de toonaangevende aanbieder van geïntegreerde IT-infrastructuur en software Met een breed aanbod van producten leveren we betrouwbare energie- en beschikbaarheidsoplossingen voor IT en communicatietechnologieën. Wij noemen dit ‘Certainty in a Connected World’. Met het meest omvangrijke partner netwerk, o.a. bestaande uit gecertificeerd premier partner ARP, bieden wij oplossingen voor thuis en zakelijke netwerken, die kritische informatie en data voor consumenten en bedrijven beschermen. 

APC is onderdeel van Schneider Electric, wereldwijd specialist in energiemanagement en procesautomatisering. Dit stelt ze in staat klanten in meer dan 100 landen te helpen met het beheren van hun energie op een veilige, betrouwbare, efficiënte en duurzame wijze. In 2017 behaalde Schneider Electric een omzet van 25 miljard euro wereldwijd.

APC gelooft dat gegevens en connectiviteit cruciaal zijn voor het bedrijfsleven. Onze oplossingen zorgen ervoor dat ze beschikbaar zijn wanneer en waar jij en je klanten ze nodig hebben. 

De populariteit van smart apparaten en de opkomst van IoT heeft als gevolg dat data steeds belangrijker wordt voor alle industrieën. Dit brengt nieuwe kansen, maar komt ook risico’s: Bedrijven moeten meer op data kunnen vertrouwen en hoe weten ze zeker dat de data juist is.

Als marktleider in geïntegreerde fysieke infrastructuur en software, biedt APC betrouwbare en innovatieve oplossingen die helpen de stroom aan gegevens in toom te houden. ‘Certainty in a Connected World’

Sluit Menu